Advertisement

Μιλαν Ιντερ / Κουπόνι Κυριακής: Mε το 2.22 στο Clasico και Πρέμιερ Λιγκ / Η μίλαν έψαξε το γκολ της ισοφάρισης, όμως ο ντε φράι έσωσε προ του πιόντεκ στο 78΄ και στο 91΄ ο χαντάνοβιτς απέκρουσε την κεφαλιά του καστιγέχο.

Μιλαν Ιντερ / Κουπόνι Κυριακής: Mε το 2.22 στο Clasico και Πρέμιερ Λιγκ / Η μίλαν έψαξε το γκολ της ισοφάρισης, όμως ο ντε φράι έσωσε προ του πιόντεκ στο 78΄ και στο 91΄ ο χαντάνοβιτς απέκρουσε την κεφαλιά του καστιγέχο.. Προτάσεις στοιχήματος, προγνωστικά στοιχήματος, ανάλυση, ειδικά στοιχήματα, αποδόσεις, φόρμα, απουσίες, ενδεκάδες, στατιστικά. Η ιντερ αν και βρέθηκε να χάνει από το γκολ του ζλάταν, έγινε κυρίαρχος μετά την αποβολή του στην επανάληψη, ο κόντε έριξε στο ματς τον χακίμι και η ιντερ πίεσε από την αρχή την μίλαν. Ωρών, με τις γιουβέντους, μίλαν και ίντερ να δίνουν το παρών και να ξεκαθαρίζουν ότι δεν θέλουν να. Ειδήσεις, αρθρογραφία, αφιερώματα, ρετρό θέματα και οπαδικά. Η ίντερ είναι γέννημα εκ της σαρκός της μίλαν.

Στα πρώτα λεπτά, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που επιχειρούσαν περισσότερο, χωρίς να βρίσκουν τους χώρους που θα ήθελαν για να τροφοδοτήσουν τον στέβαν γιόβετιτς στην κορυφή. .οι αγγλικές ομάδες, που συμμετείχαν στην european super league, η οποία πλέον καταρρέει, αφού μετά τους συλλόγους της premier league, σήμερα αναμένεται ν' αποχωρήσουν και οι ιντερ, μίλαν. Με γκολ στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων και με την ανάγκη της τεχνολογίας γραμμής, η μίλαν πήρε τον βαθμό από το ντέρμπι απέναντι στη μίλαν. Η ιντερ αν και βρέθηκε να χάνει από το γκολ του ζλάταν, έγινε κυρίαρχος μετά την αποβολή του στην επανάληψη, ο κόντε έριξε στο ματς τον χακίμι και η ιντερ πίεσε από την αρχή την μίλαν. Η μίλαν υποδέχεται την ίντερ για την 23η αγωνιστική της σέριε α'.

Λεβερκούζεν - Άουγκσμπουργκ 3-1: Δεύτερη σερί νίκη με ...
Λεβερκούζεν - Άουγκσμπουργκ 3-1: Δεύτερη σερί νίκη με ... from fws.gr
Η μίλαν υποδέχεται την ίντερ για την 23η αγωνιστική της σέριε α'. Η μίλαν έψαξε το γκολ της ισοφάρισης, όμως ο ντε φράι έσωσε προ του πιόντεκ στο 78΄ και στο 91΄ ο χαντάνοβιτς απέκρουσε την κεφαλιά του καστιγέχο. Με γκολ στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων και με την ανάγκη της τεχνολογίας γραμμής, η μίλαν πήρε τον βαθμό από το ντέρμπι απέναντι στη μίλαν. Το ντέρμπι ντέλλα μαντονίνα γνωστό και ως ντέρμπι του μιλάνου (derby di milano), είναι μια ποδοσφαιρική αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές ομάδες της πόλης του μιλάνου στην ιταλία, τη μίλαν και την ίντερ. Επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα κάμπτοντας έστω και με τεράστια δυσκολία το. Η ιντερ αν και βρέθηκε να χάνει από το γκολ του ζλάταν, έγινε κυρίαρχος μετά την αποβολή του στην επανάληψη, ο κόντε έριξε στο ματς τον χακίμι και η ιντερ πίεσε από την αρχή την μίλαν. Το ντέρμπι ντέλλα μαντονίνα έχει άρωμα κορυφής καθώς τις δύο ομάδες τις χωρίζει μόλις ένας βαθμός. Ολοκληρώθηκε η συνάντηση ανάμεσα στις ομάδες της serie a και σε αυτή, γιουβέντους, μίλαν, ίντερ εξέφρασαν την πρόθεση να μείνουν στο πρωτάθλημα.

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση ανάμεσα στις ομάδες της serie a και σε αυτή, γιουβέντους, μίλαν, ίντερ εξέφρασαν την πρόθεση να μείνουν στο πρωτάθλημα.

Στους 53 βαθμούς η πρωτοπόρος ίντερ. Ειδήσεις, αρθρογραφία, αφιερώματα, ρετρό θέματα και οπαδικά. Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον λαουτάρο μαρτίνες που σημείωσε δύο γκολ, οι «νερατζούρι» ήταν καταιγιστικοί στο ντέρμπι του μιλάνου. Η ιντερ αν και βρέθηκε να χάνει από το γκολ του ζλάταν, έγινε κυρίαρχος μετά την αποβολή του στην επανάληψη, ο κόντε έριξε στο ματς τον χακίμι και η ιντερ πίεσε από την αρχή την μίλαν. Στα πρώτα λεπτά, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που επιχειρούσαν περισσότερο, χωρίς να βρίσκουν τους χώρους που θα ήθελαν για να τροφοδοτήσουν τον στέβαν γιόβετιτς στην κορυφή. Το ντέρμπι ντέλλα μαντονίνα έχει άρωμα κορυφής καθώς τις δύο ομάδες τις χωρίζει μόλις ένας βαθμός. .οι αγγλικές ομάδες, που συμμετείχαν στην european super league, η οποία πλέον καταρρέει, αφού μετά τους συλλόγους της premier league, σήμερα αναμένεται ν' αποχωρήσουν και οι ιντερ, μίλαν. Η ίντερ είναι γέννημα εκ της σαρκός της μίλαν. Μετά από δέκα αγωνιστικές, στις οποίες σημείωσε οχτώ νίκες και δύο ισοπαλίες, η μίλαν επέστρεψε στα αρνητικά αποτελέσματα στο. Όλη η επικαιρότητα της serie a: Η γιουβέντους, η μίλαν και η ίντερ συμμετείχαν στην σύσκεψη που έγινε σήμερα το απόγευμα με όλα τα μέλη της serie a. Εξασφάλισε την πρόκρισή της στον τελικό του coppa italia αποκλείοντας στον ημιτελικό τη ίντερ: Γιουβέντους ιντερ μίλαν serie a σασουόλο primo.

Η ιντερ αν και βρέθηκε να χάνει από το γκολ του ζλάταν, έγινε κυρίαρχος μετά την αποβολή του στην επανάληψη, ο κόντε έριξε στο ματς τον χακίμι και η ιντερ πίεσε από την αρχή την μίλαν. Η μίλαν υποδέχεται την ίντερ για την 23η αγωνιστική της σέριε α'. Ολοκληρώθηκε η συνάντηση ανάμεσα στις ομάδες της serie a και σε αυτή, γιουβέντους, μίλαν, ίντερ εξέφρασαν την πρόθεση να μείνουν στο πρωτάθλημα. Η ίντερ είναι γέννημα εκ της σαρκός της μίλαν. Με γκολ στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων και με την ανάγκη της τεχνολογίας γραμμής, η μίλαν πήρε τον βαθμό από το ντέρμπι απέναντι στη μίλαν.

Ο Μπρούνο Φερνάντες αποθεώνει τον Ερυθρόλευκο Ποντένσε: Τα ...
Ο Μπρούνο Φερνάντες αποθεώνει τον Ερυθρόλευκο Ποντένσε: Τα ... from fws.gr
Ολοκληρώθηκε η συνάντηση ανάμεσα στις ομάδες της serie a και σε αυτή, γιουβέντους, μίλαν, ίντερ εξέφρασαν την πρόθεση να μείνουν στο πρωτάθλημα. Στα πρώτα λεπτά, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που επιχειρούσαν περισσότερο, χωρίς να βρίσκουν τους χώρους που θα ήθελαν για να τροφοδοτήσουν τον στέβαν γιόβετιτς στην κορυφή. Ωρών, με τις γιουβέντους, μίλαν και ίντερ να δίνουν το παρών και να ξεκαθαρίζουν ότι δεν θέλουν να. Η γιουβέντους, η μίλαν και η ίντερ συμμετείχαν στην σύσκεψη που έγινε σήμερα το απόγευμα με όλα τα μέλη της serie a. Αυτό είναι το πλήρες όνομά της. Στους 53 βαθμούς η πρωτοπόρος ίντερ. Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται η απόφαση του αθλητικού δικαστή. Η ίντερ είναι γέννημα εκ της σαρκός της μίλαν.

Το ντέρμπι ντέλλα μαντονίνα έχει άρωμα κορυφής καθώς τις δύο ομάδες τις χωρίζει μόλις ένας βαθμός.

Στα πρώτα λεπτά, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που επιχειρούσαν περισσότερο, χωρίς να βρίσκουν τους χώρους που θα ήθελαν για να τροφοδοτήσουν τον στέβαν γιόβετιτς στην κορυφή. Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον λαουτάρο μαρτίνες που σημείωσε δύο γκολ, οι «νερατζούρι» ήταν καταιγιστικοί στο ντέρμπι του μιλάνου. .οι αγγλικές ομάδες, που συμμετείχαν στην european super league, η οποία πλέον καταρρέει, αφού μετά τους συλλόγους της premier league, σήμερα αναμένεται ν' αποχωρήσουν και οι ιντερ, μίλαν. Ειδήσεις, αρθρογραφία, αφιερώματα, ρετρό θέματα και οπαδικά. Μίλαν, ιντερ και γιουβέντους επιβεβαίωσαν ότι θα είναι μέλη στην ευρωπαϊκή super league, τονίζοντας ωστόσο πως θα παραμείνουν και στη serie a. Επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα κάμπτοντας έστω και με τεράστια δυσκολία το. .οι αγγλικές ομάδες, που συμμετείχαν στην european super league, η οποία πλέον καταρρέει, αφού μετά τους συλλόγους της premier league, σήμερα αναμένεται ν' αποχωρήσουν και οι ιντερ, μίλαν. Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται η απόφαση του αθλητικού δικαστή. Ωρών, με τις γιουβέντους, μίλαν και ίντερ να δίνουν το παρών και να ξεκαθαρίζουν ότι δεν θέλουν να. Αυτό είναι το πλήρες όνομά της. Στο italians,gr γράφουμε την ιστορία του. Με γκολ στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων και με την ανάγκη της τεχνολογίας γραμμής, η μίλαν πήρε τον βαθμό από το ντέρμπι απέναντι στη μίλαν. .οι γιουβέντους, μίλαν και ίντερ, μετά τη συμμετοχή τους στην ίδρυση της european super.

Στα πρώτα λεπτά, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που επιχειρούσαν περισσότερο, χωρίς να βρίσκουν τους χώρους που θα ήθελαν για να τροφοδοτήσουν τον στέβαν γιόβετιτς στην κορυφή. .οι αγγλικές ομάδες, που συμμετείχαν στην european super league, η οποία πλέον καταρρέει, αφού μετά τους συλλόγους της premier league, σήμερα αναμένεται ν' αποχωρήσουν και οι ιντερ, μίλαν. Στις 9 μαρτίου 1908 μερικοί παράγοντες αποχώρησαν από την ομάδα και ίδρυσαν την ιντερνατσιονάλε. Ειδήσεις, αρθρογραφία, αφιερώματα, ρετρό θέματα και οπαδικά. Μετά από δέκα αγωνιστικές, στις οποίες σημείωσε οχτώ νίκες και δύο ισοπαλίες, η μίλαν επέστρεψε στα αρνητικά αποτελέσματα στο.

Ολυμπιακός - Βουλιαγμένη 11-4: Ερυθρόλευκη υπεροχή, μία ...
Ολυμπιακός - Βουλιαγμένη 11-4: Ερυθρόλευκη υπεροχή, μία ... from fws.gr
.οι αγγλικές ομάδες, που συμμετείχαν στην european super league, η οποία πλέον καταρρέει, αφού μετά τους συλλόγους της premier league, σήμερα αναμένεται ν' αποχωρήσουν και οι ιντερ, μίλαν. Η μίλαν υποδέχεται την ίντερ για την 23η αγωνιστική της σέριε α'. Ολοκληρώθηκε η συνάντηση ανάμεσα στις ομάδες της serie a και σε αυτή, γιουβέντους, μίλαν, ίντερ εξέφρασαν την πρόθεση να μείνουν στο πρωτάθλημα. Όλη η επικαιρότητα της serie a: Μετά από δέκα αγωνιστικές, στις οποίες σημείωσε οχτώ νίκες και δύο ισοπαλίες, η μίλαν επέστρεψε στα αρνητικά αποτελέσματα στο. Η μίλαν έψαξε το γκολ της ισοφάρισης, όμως ο ντε φράι έσωσε προ του πιόντεκ στο 78΄ και στο 91΄ ο χαντάνοβιτς απέκρουσε την κεφαλιά του καστιγέχο. Στα πρώτα λεπτά, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που επιχειρούσαν περισσότερο, χωρίς να βρίσκουν τους χώρους που θα ήθελαν για να τροφοδοτήσουν τον στέβαν γιόβετιτς στην κορυφή. Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον λαουτάρο μαρτίνες που σημείωσε δύο γκολ, οι «νερατζούρι» ήταν καταιγιστικοί στο ντέρμπι του μιλάνου.

.οι αγγλικές ομάδες, που συμμετείχαν στην european super league, η οποία πλέον καταρρέει, αφού μετά τους συλλόγους της premier league, σήμερα αναμένεται ν' αποχωρήσουν και οι ιντερ, μίλαν.

.οι αγγλικές ομάδες, που συμμετείχαν στην european super league, η οποία πλέον καταρρέει, αφού μετά τους συλλόγους της premier league, σήμερα αναμένεται ν' αποχωρήσουν και οι ιντερ, μίλαν. Ολοκληρώθηκε η συνάντηση ανάμεσα στις ομάδες της serie a και σε αυτή, γιουβέντους, μίλαν, ίντερ εξέφρασαν την πρόθεση να μείνουν στο πρωτάθλημα. Μίλαν, ιντερ και γιουβέντους επιβεβαίωσαν ότι θα είναι μέλη στην ευρωπαϊκή super league, τονίζοντας ωστόσο πως θα παραμείνουν και στη serie a. Το ντέρμπι ντέλλα μαντονίνα γνωστό και ως ντέρμπι του μιλάνου (derby di milano), είναι μια ποδοσφαιρική αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές ομάδες της πόλης του μιλάνου στην ιταλία, τη μίλαν και την ίντερ. .οι αγγλικές ομάδες, που συμμετείχαν στην european super league, η οποία πλέον καταρρέει, αφού μετά τους συλλόγους της premier league, σήμερα αναμένεται ν' αποχωρήσουν και οι ιντερ, μίλαν. Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον λαουτάρο μαρτίνες που σημείωσε δύο γκολ, οι «νερατζούρι» ήταν καταιγιστικοί στο ντέρμπι του μιλάνου. Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα ιταλικά μμε οι τρεις ομάδες κλήθηκαν να δώσουν. Η ιντερ αν και βρέθηκε να χάνει από το γκολ του ζλάταν, έγινε κυρίαρχος μετά την αποβολή του στην επανάληψη, ο κόντε έριξε στο ματς τον χακίμι και η ιντερ πίεσε από την αρχή την μίλαν. Η μίλαν έψαξε το γκολ της ισοφάρισης, όμως ο ντε φράι έσωσε προ του πιόντεκ στο 78΄ και στο 91΄ ο χαντάνοβιτς απέκρουσε την κεφαλιά του καστιγέχο. Γιουβέντους ιντερ μίλαν serie a σασουόλο primo. .οι αγγλικές ομάδες, που συμμετείχαν στην european super league, η οποία πλέον καταρρέει, αφού μετά τους συλλόγους της premier league, σήμερα αναμένεται ν' αποχωρήσουν και οι ιντερ, μίλαν. Το ντέρμπι ντέλλα μαντονίνα έχει άρωμα κορυφής καθώς τις δύο ομάδες τις χωρίζει μόλις ένας βαθμός. Επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα κάμπτοντας έστω και με τεράστια δυσκολία το.

Στους 53 βαθμούς η πρωτοπόρος ίντερ μιλαν. Η μίλαν έψαξε το γκολ της ισοφάρισης, όμως ο ντε φράι έσωσε προ του πιόντεκ στο 78΄ και στο 91΄ ο χαντάνοβιτς απέκρουσε την κεφαλιά του καστιγέχο.

Post a Comment

0 Comments